TOP PUA oktatók

A tábor oktatói csapata professzionális trénerekből, instruktorokból és a magyar TOP PUA-kból fog állni.

Bálint - A tanítványból lett oktató

Bálint tinédzser éveiben volt, hogy sírt azok lányok után, akik nem akartak veled randizni menni. Masszívan sikere akkor lett, mikor rátalált a PUA.HU oldalar és eljött az első PUA Táborba 2010-ben.

Hamar beépült és hihetetlen gyorsasággal fejlődött, TOP PUA lett és Mex felkérte, hogy csatlakozzon az oktatói gárdához. Ő az a srác, aki sosem szomorú, sosem letört, és bárkibe lelket tud önteni az erős pozitív kisugárzása miatt. Bálintot ebből kifolyólag ritkán utasítják el a lányok, ha Veled együtt csajozik, akkor szinte minden egyes lánycsoport varázskapunkként fog nyílni előttetek!

Tomi - Az éjszakai ismerkedés és önfejlesztés specialistája

Mikor rátalált Mex oldalára és a PUA.hu-ra élete gyökeres fordulatot vett, melytől fogva nem okozott neki problémát a nőkkel való ismerkedés.

Tomi addig szólítja meg veled a lányokat sorba, míg nem éred el azt a szintet, hogy utána már egyedül is megy. Hihetetlen mértékű pozitív kisugárzásával olyan hatással van rád, hogy megjön a kedved a csajozáshoz és Tomival a hátad mögött keményen beleveted magad az éjszakába a szebbnél szebb nők közé.

tanctanarok-kis-819x1024

Tánctanárok, önvédelmi/fitnessz és női oktatók (akikkel gyakorolhatsz)

A legjobb, legprofibb tánc trénerek fognak bevezetni Téged a tánctéri ismerkedés alapjaira, hogyan közelíts, kelts vonzalmat, érintsd meg és hódíts el a legszebb nőket a tánctéren, bármely clubban, szórakozóhelyen!

A női oktatók segítségével az összes fogást, lépést azonnal begyakorolod! 

Nem kell sem profi táncosnak, sem kigyúrt, gazdag, magas jóképűnek lenned ahhoz, hogy Neked is sikered legyen és megtanítsanak Téged is a könnyen tanulható, de mégis kevesek által ismert hatékony tánctéri lépésekre és titkos fogásokra, melyek a flörtölést, ismerkedést felgyorsítják és melyekkel megszámlálhatatlan sikerélményed lesz már aznap este!

Női oktatók

Különböző kommunikációs gyakorlatokon keresztül vezetnek végig az ismerkedés összes lépésén. Kijavítják a hibáidat, motiválnak és felkészítenek az “éles” bevetésre.

Mindannyian Mex Deluxe visszavonult alapító által válogatva és betanítva.

Mexről:

2005-ben volt egy 2 hétig tartó kapcsolata, mikor  ráeszmélt, hogy fogalma sincs a nőkről és az  ismerkedésről. Ekkor elkezdte önmagát megváltoztatni, és  rövid időn belül az élete egy 180 fokos fordulatot vett.

2006-ban megalapította a PUA.HU Magyar Csajozási Közösséget.

Mex egyik legnagyobb értéke, hogy pontosan tudja, milyen érzés lúzernek lenni és mi kell ahhoz, hogy valaki megváltoztassa önmagát és az életét, mivel ő is 0-ról indult, egy gyenge realitású, 0 önbizalmú, szűz srácként.

Több, mint 5 éve ad tanácsot férfiak százainak napi szinten, pillanatok alatt meglátja, hogy kinek milyen gyenge pontjai vannak és mik a hibái, miken kell változtatnia, hogy fejlődjön és sikeresebbé váljon.

“Nagyon jó volt, hogy Mex figyelt, és mindig elmondta mi a hiba, mire figyeljek, sőt a csajok reakcióit is elemezte. Plusz nagyon motivált, végig jó kedvem volt. Rengeteget tanultam, és mindent tudok kamatoztatni is.” – Gergő

Jelentkezés és Árak

Sikersztorik az eddigi 400+ résztvevőtől!

Kérdésed van?

Kérdezz tőlünk itt

© PuaTábor™ 2010-2020 – Telefon: +36.30.226.2811 Email: info@pua.hu