Sikersztorik a 400+ korábbi résztvevőtől

Az RTL Fókusz forgatott a táborban

Az első 2010-es táborról való visszaemlékezés (Mex)

Srácok! Köszönjük, hogy itt voltatok és segíthettünk Nektek!

Iszonyat sok örömben volt részünk, ahogyan láttunk titeket fejlődni a táborban alatt. Mikor megláttam a két VIP tanítványomat, ahogy megszólítottak, majd 3 percen belül smároltak a lányokkal, ahogyan kézenfogva vezették őket a Petőfi sétányon..ez számomra felejthetetlen sikerélmény volt oktatóként…úgy ugráltam örömömben, hogy emberek odajöttek hozzám pacsizni. Ezért érdemes élni..ezért fogtam bele ebbe az egész Pua Közösség építésbe, hogy lássam, ahogyan emberek a segítségünkkel fejlődnek és mosollyal térnek haza hajnalban a buliból!

Az előadások felejthetetlen hangulatban záródtak mindig, a közös YES YES-ezések, a sok STATE pumpáló gyakorlat.

A nüveld, Vilté, Legyél Szociális, Melyik Peti?, Tibi magic labdája stb. szavak mindannyian legendássá váltak ezen a héten.

Az oktatás alatt sok embert a szívünkbe zártunk, nem hiába mondják azt, hogy közös csajozásban sokszor alakulnak ki tartós, igaz barátságok…erre példa Bálint és Viktor esete, akik 2 modell orosz lánnyal érezték jól magukat hazafele menet oktatójuk Joe segítségével.

Esténkét a hostess lányok már várták, hogy mikor megyünk velük pacsizni..többen kérdezték, hogy jövő héten is ott leszünk-e…sajnálták, hogy csak jövőre.

A 2010-es tábor számokban:

  • 48 PuaCamp résztvevő, 48 különböző személyiség, 48 megváltozott életfelfogás, 48 különböző sikerélmény
  • 10 oktató és TOP PUA, 10 különböző stílus, 10 különböző csajozási képesség, 10 különböző személyiség
  • 1000+ megszólítás
  • 100+ telefonszám
  • 100+ csók

Nekünk oktatóknak már most hiányoztok srácok! Hajrá!

Mex és a top puák

 

Írásos vélemények a pua tábor résztvevőitől


“No comment. A sracokat heteken at tudnam hallgatni. Mivel az en stilusom inkabb a nightgame lesz ugy erzem, ezert Peter nyugozott le leginkabb. Szombat estere szinte minden gatlasomon sikerult tullepnem, barkihez szo nelkul odamentem es tanitasaitokkal a fejemben a lanyok is ereztek az onbizalmamat. Nehany N- es Facebook close utan sikerult reggel hetre hazaernem egy maratoni K-close-t zarva. Ez utobbibol azota F-close is lett… KOSZONOM SRACOK, FANTASZTIKUSAK VAGYTOK!!!!!!!!!!!!!!!! :)”

“Megértettem a vonzalom alapjait. A daygame-oktatással hatalmas önbizalomra tettem szert. Kezdett alakulni a nyitásom. Azt is megértettem, hogy miért fontos a hálóelmélet. :)”

“Végre sikerült egy csajt dancefloor-on is megtáncoltatni és végre kezeltem egy shit tesztet öntudatlanul. Végigvittem végre a megnyitás lépéseit és elkértem egy csajtól a facebook-os elérhetőségét. Sikerült fun módjára el is küldetni magamat 5 csajjal kórusban. Sikeresen rányitottam Lalira amikor pull-olta a csajt az ágyamban. “

“Mert legyen egy ferfi akar natural akar nem, az egesz ismerkedes es magabiztossag epitesenek pszichologiajat es modszereit muszaj lenne mindenkinek megismernie es elsajatitania.”

“Ti sracok felelmetesen jofejek vagytok egytol egyig, ugyh mar csak a buli es a barati kapcsolatok epitese miatt is megeri ott lenni! 🙂 KOSZI MINDANNYIOTOKNAK!!!Eddig 3 baratomat sikerult irtozatosan ramozditanom a temara, ugyh tegyetek fel a hirlevelre es szoljatok elore, hogyha barmijen offsite kepzest szerveztek!”

“A lehető legtöbbet lehet fejlődni a legjobb társaságban motiváló tanárokkal és a legjobb hangulatban. Amerre mentem mindig találkoztam egy másik növendék pua-val vagy tanárral. Nagyon jó a helyszín mert kicsi helyen van nagyon sok szórakozóhely és iszonyat sok jó nőci van. Jó kis közösség alakult ki és tervezzük, hogy pesten is nyomjuk tovább.”

“Mexszel voltunk. Abszolút mentek a domináns nyitások, ha elmentek a setek végre nem azon múlt, hogy bénán állítottam volna meg őket. Sikerült setekben egész sokáig bentmaradni, ami nagyon pozitív volt számomra – ugyanakkor sok volt a blow out is, mert erre mentem rá. Teljesen jól lehetett alkalmazni a küldj el, kérlek nyitást, amit számzárásig vissza lehetett forgatni.”

180fokot fordult a jelenlévő csajok összetétele. Jöttek a hétvégi bulizók, shitteszt ezerrel. Ettől függetlenül sikerült egy csajjal direkt nyitás után a pull 🙂

“Azért ajánlanám, mert hozzám hasonló srácokkal vagyunk együtt, akiknek hasonlóak a problémáik, és az, hogy együtt fejlődünk, egymás hibáiból tanulunk, egymás sikereiből merítünk erőt, az óriási löketet ad. Színvonalas előadások voltak, és az elhangzottakat szinte kapásból be lehetett építeni a game-be (az információtömeg feldolgozása persze igényelt időt…). Nagyon segítőkész az oktatói csapat, a kellő tudásuk megvan, motiválnak, ha kell odalöknek a csajok elé, és látszik, hogy egy olyan csapat, akik igazi barátok a magánéletben is, ez még ad egy nagyon jó töltetet a hangulathoz. A terepi oktatások borzasztóan sokat segítenek, ez a lényege az egésznek, ebből lehet a legtöbbet tanulni. És Siófok az a hely, ahol nem lehet kifogyni a setekből, és kibaszott szép csajok is vannak, akik csak úgy szórják a shit-teszteket, szóval, lehet gyakorolni! :P”

“Nagyon fontosnak tartom a férfiak szociális és párkapcsolati fejlődését.Fontos a felismerés, az elfogadás a változásra, megszerezni a szükséges tudás alapjait, és végül alkalmazni.A tábor illetve a képzés egy nagyon hatékony eszköze a folyamat végigvitelének. Az átadott tapasztalatok igazán értékesek, igazából pénzben nem kifejezhetőek, ahogyan a boldogság sem. A tábort azért ajánlom minden férfinak mert az a rengeteg tapasztalat és tudás önerőböl talán sohasem érhető el.Egyre nyugodtabban kijelenthetem hogy ez is egy szakma, aminek az elsajátításához oktatók kellenek.A szervezők nagyon jól képzettek és segítőkészek.”

“Ha jövőre lesz tábor és megtehetem akkor újra jövök. Hajrá PUÁK ! Csak így tovább !”

“Megtanultam, hogy az út elején, az a fontos, hogy minél többször vállaljak be ütős dolgokat. Voltak amagok,17 – 40 éves nőkkel mindenféle hülyeségekről beszélgetni. A külföldi előadók felnyitották a szememet a nőkkel kapcsolatban (nem smárolsz velük azonnal, őszinteség fontossága, stb).”

“A push-pull technika fontosságát is sikerült megértenem, ami teljesen természetes a táncban és ugyanúgy kritikus a verbális és non-verbális kommunikációban.A sexuális feszültség kialakításához szintén nagyon fontos a Sweeney által bemutatott eszkalációs lépcső végigvitele. Utolsó este sikerült eljutnom egy lánnyal a sexuális együttlét előtti utolsó lépcsőfokig, ahol az utolsó pillanati ellenállás leküzdésének sikertelenség miatt nem jutottam el a végső célig-habár koncentráltam a technikák használatára, mindazonáltal nem voltam elég kitartó-, de mivel korábban is volt már több ilyen tapasztalatom, ezért a jövőben ennek a kérdéskörnek nagyobb figyelmet fogok fordítani. “

“Megtanultam a táncommal vonzani a nőket. Istennőkkel beszélgettem :). Vagy 3 csók, rengeteg tánc szép lányokkal. Az est megkoronázásaként befűztünk 2 gyönyörű hostesst, akik piát akartak velünk vetetni.”

“Állandóan egy inspiráló atmoszférában vagy. Csak a PickUp-pal tudsz foglalkozni.Ezzel kelsz, ez megy ebéd közben, ezt csinálod nappal, éjjel, és ezzel fekszel.A többiek élménybeszámolói is állandóan húznak felfelé. S a lényeg hogy az oktatók átsegítenek, vagy átrugdalnak a félelmeiden.”

“Nagyon tetszett, hogy a tábor úgy volt felépítve, hogy mindíg érztük hogy egyre feljebb feljebb lépünk a lépcsőn. A külföldi előadók nagyon jók voltak, nekem a YAD volt a tuti, a gesztusai , hanghordozása nagyon szuggesztív, respect.”

“Jó volt végre egyben látni a teljes folyamatot. Jó volt megérteni, hogy mit meddig lehet és kell csinálni hogy a vonzalom kiépüljön.A komfort meddig tartson és a zárás hogyan lehet a leghatékonyabb.Le a kalappal a két külföldi elődadó előtt, a Yad különösen jó előadást tartott.Igazi vérbeli profi.”

“Siker: szereztem egy e-mail címet, és majdnem még egyet. A másodiknál már írta be a HB az e-mail címét a telefonomba, mikor ráförmedt a barátnője, hogy “Te mit csinálsz ott, csak nem adod me a címedet?!” – a hangsúlyt sajnos írásban nem tudom előadni, de gondolom el lehet képzelni. Ekkor értettem meg igazán, hogy mit jelent az “akadály”.

“Sweeney stílusa az, ami hozzám a legközelebb állt, lenyűgözött az előadásmódja és a mondanivalója is.”

“Megérkeztek külföldi előadóink, akik a legmélyebb benyomást tették rám, az ő stílusukat és módszert találtam a legkifinomultabbnak és magamhoz közel állónak.”

“Az alapozás mielőtt kimentünk terepre Daygameelni annyira jó volt hogy azonnal teljesen beépült. Sokkal kongruensebb a személyiségemmel a daygame mint a night. Pedig bazira paráztam tőle. Igazából ez volt az első daygamem életemben. Első set, nagyon aranyos csaj, számzárás.  (most a barátnőm)

“Tovább bővítettem elméleti tudásom,amit kamatoztattam éjszaka, eredmény: smárolás 3 perc után, majd egy majdnem pull :). Meg 5 telefonszám :).”

“social freedom+state vagy ilyesmi, annyira bennem volt hogy nyitok és nőkkel beszélgetek hogy egy kb 10fős lánycsoportot nyitottam meg Siófok közepén, és egy darabig szóval tartottam őket a wingemmel. Lánybúcsúra készültek, és még az indulójukat is elénekelték nekünk. Korábban ezt nem tudtam volna elképzelni se.”

“Ha valaki chawd, afc, vagy egyéb problémákkal küzd, akkor beláthatatlan idő kell az előre lépéshez. A Puacamp 5 nap, brutál intenzív tréning. A 3 napos tréning is nagyon jó, de a Puacamp szinte összehasonlíthatatlanul jobb, többet ad. Ennek több oka is van, egyrészt a környezet, másrészt az, hogy össze vagy zárva egy rakás wannabe pua-val/top pua-val, akik olyan mennyiségű és értékű tudást adnak, aminek a megemésztéséhez is több hét szükséges.”

“Kedd: “Legyőztem a nyitási félelmet, határozottabb lett a fellépésem és a beszédem. Szereztem 2 barátot.Megismertem vagy 30 embert.”

“Daygame, low energyvel, lényegében szét shitteszteltek, de megtanultam őket elviselni és ignorálni. Hülyeségeket osztottam meg este e nőkkel (meleg vagyok, mik a kedvenc pózaik, lefeküdnék velük, stb), ergo bármit mondhatsz a nőknek, az a lényeg hogyan mondod, mert nem a szöveg alapján fognak elhajtani. Megszereztem egy menyasszony telefonszámát :).”

Mex-el voltam, akivel state-et növeltünk, illetve funoltunk az emberekkel – jó volt. Aztán találkoztam a csajjal, illetve a körével, ott bemutatkoztam még egyszer, a srácnak is, aki előző nap nem volt ott. Elkeztem egyből eszkalálni valamint komfortot építeni. Olyan húsz perc után azt mondja a csaj, hogy nagyon melege van, erre javaslom, hogy akkor mennyünk sétálni együtt le a  partra, csaj: ok, már kéz a kézben vagyunk. Sétálunk, csaj megszólal: üljünk le a padra, mondom ok, de akkor egy kicsit beljebb, ahol kevesebb az ember. Leülünk, eszkalálom, közben a csaj megemlíti, hogy milyen cool hogy sem tegnap, sem most nem vagyok részeg. Eszkalálom tovább. Verbálisan: olyan keretet adok az egésznek, hogy ő akar felszedni, közben persze kapom a shit teszteket. Fizikálisan: ölelem, nyakát szagolom, puszi, push – pullal természetesen, mély szemkontakttal, aztán smárolunk, rám mászik, eszkalálom tovább, később már az ujjaimat is bevetettem, ahogy Vindicarlo írta, hátulról… a többi meg ment magától. Lett egy fclose-om. Utána kapok tőle egy SMS-t, arra visszaírtam, ma meg kaptam egy olyat tőle, hogy „Mit csinálnál, ha még mindig együtt lehetnénk ;)” Jól esik az egómnak, de visszaüthet a későbbi fejlődésemre. (A csajjal nem lesz semmi, mivel nagy a távolság, meg kapcsolat van, egyéjszakás volt, mindketten tudtuk, hazaértem, megnéztem az adatlapját, húúú nagyot tágult a realitásom, pozitív és negatív értelemben is)”

Előadások: jó volt, Sweeny-jé különösen, főleg az, hogy a komfortépítés, valamint az eszkalálás lépései is nagyon kellettek, valamint az is, hogy hol csókoljuk meg a lányt- ez az előadást alapozta meg a  későbbi sikert.”

“Nightgame: Válaszolt a csaj az SMS-emre, valamint kaptam az IOI-t is, de már előtte elhatároztam, hogy találkozom még vele ezen az estén és vele próbálok minél tovább eljutni, ráírtam, visszaírt, hogy persze ok. Mondom West-nek és Joe-nak, hogy látok 1% esélyt az fclose-ra, visszakérdeznek: miért csak 1%-ot? Mondom, pókerben megtanultam, hogy annyi bőven elég, valamint az 1% azt jelenti hogy egyszer biztosan sikerülni fog és nem azt hogy 99szer nem.”

“Mexszel voltunk. Ezen a napon hittem el, hogy ezt én is meg tudom csinálni! A dancefloor game adott egy új perspektívát, amit nem ismertem. Megvoltak életem első direkt nyitásai! Láttam az ujjra húzható bábúkat, kurvanagy ötlet! :D”

Jelentkezés és Árak

Sikersztorik az eddigi 400+ résztvevőtől!

Kérdésed van?

Kérdezz tőlünk itt

© PuaTábor™ 2010-2020 – Telefon: +36.30.226.2811 Email: info@pua.hu