Mi ez a PUA?

A kifejezés jelentése: a férfi aki képes bárhol és bármikor kezdeményezni a nőkkel való ismerkedésben, mindenféle félelem és gátlás nélkül. Akinek életformává vált a folyamatos fejlődés és mind a személyiségének javítása, mind a párkapcsolati intelligenciájának növelése kulcsfontosságú.

Fő célja hogy kiteljesedjen és képes legyen megmutatni a benne rejlő képességeket.

A nőt nem eszköznek tekinti, sosem alázná meg, végtelen tisztelet jellemzi.Meghúzza a határait és pontosan tudja hogy mi az amit szeretne egy nőtől, legyen szó egy roved flörtől vagy egy tartós párkapcsolatról.Nem okoz nehézséget neki az érzéseit kifejezni és mindig figyel rá, hogy határozott, erőteljes képet alakítson ki az őt körülvevő emberekben.

Tudatosan törekszik megvalósítani a céljait, de mindig figyel rá, hogy egy nőt se helyezzen soha maga elé.Nem megfelelni akar másoknak, hanem a saját útját követi, tudja hogy nem szabad becsapnia magát azzal, hogy a külső környezetnek próbál megfelelni.

A PUA, azaz a Pick Up Artist szó jelentése: Ismerkedő és vonzalomteremtő művész, férfi.

A PUA egy olyan ember, aki az életének a párkapcsolati és ismerkedési részét tudatosan fejleszti, sok esetben a személyiségét is, hogy ezáltal vonzóbbá váljon a nők számára.

A PUA nem manipulálja, hanem tiszteli és szereti a nőket és a társaságukat, ezért az ilyen elterjedt kifejezések rá, mint: nőcsábász, nővadász, csábmester stb. egyáltalán nem tükrözik a valóságot, sőt, inkább negatívan festik le azt (hála pár “nagy” marketinges elmének).

PUA-nak lenni egy életstílus és egyben privilégium, mivel ilyen tudással és képességekkel a férfiaknak kevesebb, mint 1%-a rendelkezik.

A PUA Tábor a legjobb lehetőség, hogy igazi férfivá válj! Kezdd el ma!

Jelentkezés és Árak

Sikersztorik az eddigi 400+ résztvevőtől!

Kérdésed van?

Kérdezz tőlünk itt

© PuaTábor™ 2010-2020 – Telefon: +36.30.226.2811 Email: info@pua.hu