Gyakori kérdések és válaszok

Ha még bizonytalan vagy és keresed a választ pár kérdésre a PUA Táborral kapcsolatban, akkor itt alul megtalálhatod. Ha még további kérdéseid lennének, akkor itt tudsz tőlünk személyesen kérdezni.

1. Ez biztos átverés és csak az embereket akarják lehúzni…

Válasz: A PUA Tábor egy életstílus. Több, mint 400 ember álma teljesült az által, hogy részt vehetett a táborban. Számtalan videobeszámoló és vélemény tanúskodik a honlapunkon arról hogy ezeknek a férfiaknak mit jelentett ez az 1 hét. Ha belegondolsz idén már a tizedik tábort szervezzük és erről egyetlen valaki hiányzik még, aki nem más mint te!

Gyere és légy részese életed legszuperebb nyári kalandjának!

2. A PUA TÁBOR nem fog működni nálam, mert….

V: Hogyan is állíthatnád valamiről hogy nem fog működni amíg magad ki nem próbáltad? 1 hét alatt , a teljesen kezdő szintről egy óriási lendülettel vetjük bele magunkat a fejlődésbe és több száz lányt fogunk megszólítani. Kérlek képzeld el ez mekkora fejlődést eredményezhet benned! Ha egy-egy lánynál is győzködnöd kell magad, akkor vajon ennyi nő után mire lennél képes?

Hallgasd meg a korábbi résztvevőket, akik már legyőzték a kétségeiket és most már semmi sem állhat az útjukba.

3.Mit nyerhetek a PUA TÁBORRAL? Hogyan lehetek több általa?

V: Ez a tábor nem hagyja hogy belesüppedj a félelmeidbe és a megszokásba.Kiránt a komfortzónádból és megmutatja hogy te is képes vagy kihozni magadból a legjobbadat. Ha eljössz megismerhetsz egy csomó hozzád hasonló srácot, így rájössz hogy nem vagy egyedül a gondjaiddal és rengeteg pozitív mintát fogsz látni magad előtt. 1 hét elteltével egy teljesen másik embernek fogod érezni magad, magabiztosabb leszel, elmúlik a megközelítési pánikod és semmi sem tart vissza attól hogy a legjobb formádat hozd.

4.Mennyire hatékonyak az előadások és az oktatások a táborban?

V: Számunkra a legfontosabb hogy mindenki megkapja a válaszokat a saját kérdéseire. Senki se maradjon egyedül, nem fordulhat elő hogy kérdőjelekkel távozol tőlünk. Az előadások megalapozzák az elmédet a gyakorlásokra, segítenek hogy egy biztos alapot hozz létre és mindenre kiterjedő részletességgel mutatják be az ismerkedés legizgalmasabb témáit.

A terepoktatások pedig elhozzák a várva várt áttörést, ahol legyőzöd a félelmeidet és hatalmas lépést teszel a nőkkel való ismerkedésben minden színtéren. 

5.Teljesen kezdő vagyok, még sosem csináltam ilyet, nekem is ajánlanátok a tábort?

V: Abszolút! Nem szabad lebecsülni magad, ha még sosem csináltál ilyesmit.Benned is rengeteg érték van és csupán annyi a dolgod hogy kihozd magadból a lehető leghamarabb!

Profi oktatók és harcedzett társak lesznek melletted, egy percre sem maradsz egyedül, nincs olyan gond amire ne találnánk megoldást neked. Bizonyos szempontból még könnyebb dolgod is lesz, mert nincsenek rossz tapasztalataid, ezért egy csomó aggódást megspórolsz magadnak! Szóval gyere és csatlakozz hozzánk!

6.Most lett vége egy komoly kapcsolatomnak, nekem is érdemes elmenni a Pua táborba? Miben tudtok segíteni?

V: Hiba lenne ha azt gondolnánk hogy neked nincs itt a helyed köztünk. Mindenki a saját harcát vívja, neked ebben a helyzetben először önmagaddal kell megbirkóznod. Ha eljössz hozzánk, akkor mondj le a visszahódítási tervedről, mert itt mindent átértékelsz majd. Felfedezed a valódi erősségeid és életre szóló tapasztalatokkal ruházod fel magad. A tábor segítségével sokkal gyorsabban tudod feldolgozni a történteket és sokkal könnyebben fogsz túllépni a történteken.Új irányt fog venni az életed és nem telnek el hónapok a most mihez kezdek című kérdésre vonatkozó válaszok keresésével.

7.Alacsony, nem igazán sportos testalkatú férfi vagyok, akit a nők nem a jóképű fickók közé szoktak sorolni. Nekem is van esélyem még fejlődni a tábor segítségével?

V: Biztosak vagyunk benne, hogy igen! Ne felejtsd el, hogy egy férfi számára sosem a külseje az igazán meghatározó a hódítás során, sokkal inkább a kisugárzása, hogy miként képes hangsúlyozni az erősségeit. Ezért ha erre építünk és összegyűjtöd a kellő határozottságot, dominanciát, akkor azoknál a nőknél is less esélyed, akikről korábban sosem hitted volna hogy szóba állnak veled.

8.Elvált férfi vagyok, elmúltam 50 éves, mi az amiben tudtok nekem segíteni a Pua tábor segítségével?

V: Nem fogunk megijedni a lehetőségtől, hogy te legyél az egyik legjobb tanítványunk. Hiszünk abban, hogy minden férfi számára adva van a lehetőség hogy kihozza magából a legtöbbet és olyan eredményeket érjen el a nőknél ami korábban csupán álom volt számára. Miért mondanánk le rólad csak azért mert idősebb vagy mint az átlag férfiak? A csajok szeretik a rutinosabb, lehiggadtabb fickókat,nézzük meg együtt, hogy mennyi van még benned!

9.Külföldön élek, de érdekelne a tábor, mennyire jelent ez gondot?

V: Mivel már hónapokkal előre megadjuk a tábor időpontját, így időben fel tudsz készülni a közös kalandra.Tudsz egyeztetni a munkaadóddal és a repülőjegyet is lefoglalhatod még időben.Több országból érkeztek már hozzánk: Anglia, Németország, Svájc, Ausztria, Szlovákia, Ukrajna, Románia, így a nemzetközi mezőnyben is megálljuk a helyünket.

A szállásodról is mi gondoskodunk, ezért neked tényleg csak az ismerkedésre és a folyamatos tanulásra kell fókuszálnod!

10. Az összes vélemény és videó kamu rólatok, biztosan fizettetek nekik hogy ezt mondják….

V: Ha megnézed , hogy hol jelentünk meg a médiában : Blikk, Tv2, Class Fm, Viva Tv, akkor magad is láthatod hogy ezek országosan elismert médiumok, amik sosem kockáztatnának egy kamu céggel, aki lehúzza az ügyfeleket. Mi mindig is a legjobb szolgáltatást nyújtjuk nektek és ez a jövőben sem fog változni!

11.Láttam egy pár videót a tavalyi táborról, szerintem ezek beépített lányok, tuti hogy ilyen nincs igazából….

V: Érdekes gondolat , de ha ennyi statisztával dolgoznánk akkor már filmeknek kéne szereplőket biztosítanunk és nem a Pua tábort szerveznünk nektek évről évre. Hiszünk benne hogy a legjobb oktatást kapjátok, aminek a színvonala nem engedi meg az ilyesfajta színésznőcskék vagy beépített emberek közreműködését. A hitelesség nálunk az első.

12. Meddig kell, hogy jelentkezzek a Táborba?

Mielőbb érdemes, mert az elmúlt 10 évben 1-2 hónappal a tábor előtt már csak várólista volt.

13. Ha befizettem a tábor árát, de mégsem tudok részt venni, akkor meddig van lehetőségem visszakapni a pénzt?

Egyrészről ha beugrik helyetted a testvéred, haverod vagy bárki más, ez nem probléma, a helyed átruházható. Ha nem találsz mást, és például a tábor előtt eltöröd a lábadat, akkor a pénzed nem veszik el, a lemondás idejétől függően megbeszélés szerint becserélheted más oktatásra/termékünkre, vagy akár jöhetsz jövőre.

14. Ha előre utalással fizettem be a részvételi díjat, akkor honnan tudom hogy nem fogtok átverni?

Egy sok éve működő, profi cég vagyunk, nézz utánunk nyugodtan bármely cégközlönyben, vagy céginformációban, minden nyilvános rólunk. Minden utalásról számlát állítunk ki, minden utánkövethető és bizonyítható.

15.Miért válasszalak titeket, miért ne menjek inkább külföldre?

V: Mert hosszú évek óta azért dolgozunk hogy hozzád is eljusson a hírünk és végre találkozzunk, ahol megbizonyosodhatsz róla hogy nekünk ez az életünk. Mindent megteszünk azért hogy a sok ezer férfihez hasonlóan, akinek korábban segítettünk, téged is hozzásegítsünk az álmaid eléréséhez.

Tovább azért, mert a magyar nők a legszebbek és ha velük megtanulod az ismerkedést, akkor bárhol máshol a világon megállod a helyed és sehol nem érzed majd magad bizonytalannak.

 

Jelentkezés és Árak

Sikersztorik az eddigi 400+ résztvevőtől!

Kérdésed van?

Kérdezz tőlünk itt

© PuaTábor™ 2010-2020 – Telefon: +36.30.226.2811 Email: info@pua.hu